Hari terakhirku

| Date: 2007/10/03 |
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

rasa sedih juga meninggalkan tempat aku bertugas, manakan tidak..inilah tempat pertama aku bertugas selepas aku graduated sebagai pelatih Pembantu Perubatan 2 tahun yang lalu..terlalu banyak memori dan kenangan yang akan aku tinggalkan di sini pada besok hari..kepada semua wargakerja Hospital Langkawi khasnya kepada wargakerja Jabatan Kecemasan, selamat tinggal aku ucapkan, halalkan makan minumku selama aku berada di sini, maafkan aku jika ada salah dan silap selama kita berbicara, anggaplah pertemuan sesaat ini akan membuahkan jalinan selama-lamanya..salam perpisahan...selamat tinggal...i miss u always..:D

salam kenangan dari...

Mohd Faisal B Ishak
Jabatan Kecemasan
Hospital Langkawi
4 Sept 2005-4Oktober 2007

7 comments:

H@iRiE said...

resam kehidupan...
setiap pertemuan ada perpisahan...
huhuhu aku plk yg rasa sebak ni:)
tak pa arr... klinik x payah kerja syif.huhuhu

inah said...

wawawa..dah tukar keje..lama2 bese la =)

zura lias said...

fysal..akak xleh nk send msg kt msjbox..tgk gambo punch card terakhir ni..mcm sedey plak..haishh..nape akak yg sedey..hikss..

fysal said...

Mohd Faisal Ishak
Jabatan Kecemasan
Hospital LAngkawi
4 Sept 2005-4 Sept 2007

faisal said...

mmg sedih tinggalkan benda yg kita dah biasa..huhu..tapi aku harap smoga ko lebih success pada masa akan datang,amin..

TokNabe said...

Tak pelah lamo2 tu beso lah dengan tempat baru. Tapi tempat lamo tu yang akan dikenang.....tak gitu.

.::{ uMIe }::. said...

huhu bertemu, berpisah tu dah jd asam garam dlm kehidupan.. dh lama fysal keje kat spital tu. sure banyak kenangan bersama staff2 kat situ kan?

 
Copyright @ 2009 In My Life: Hari terakhirku | Design By: iEn | Best Resolution: 1024x768px | Best View: Best View: Firefox | Top