Sg. Jagong, Kedah

| Date: 2007/11/19 |
Aku rasa klu korang percaya gambar ni terletak di Sg Jagong, Kedah, korangpun mesti kena tipu jugak, dah banyak kali aku dah lalu ke Sg Jagong Kedah, tak pernah aku jumpa ada kawasan air terjun dan kolam sehebat ini di sana, klu betui kolam dan air terjun ni wujud di Sg jagong, mesti tempat ni dah sesak dengan manusia dari dalam dan luar negara (kolam air panas Sungkai tupun dah penuh dengan orang Singapore dan rakyat tempatan)..email yang aku dapat ini jelas menunjukkan pembohongan yang amat nyata

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket




10 comments:

Mama Shahmi said...

yup. dulu dah penah dapat email ni. Bila tanya kat budak kedah diorang pun x tau ada wujudnye waterfall nih. Ape pun memang cantik kan tempat ni.

aria ayumi said...

fuhhh. diya ade dpt email nih. dan hampir2 diya tertipu. huhu. seb baek diya tanya org psl gambo tu. klw tak, mmg pecaya gak ah :p

hanim said...

betul ke fysal ada tempat cantek mcm tu...kalau betul tmpt tu ada kat kedah dah lama org2 sana serbu pi mandi kat situ..........

fysal said...

tu la pasal..along..nampak sgt org lain bolehla depa nak bohong

fysal said...

memang cantik mama-

ayumipun dpt jugak gambar ni..

striker said...

assalamualaikum,

seminar IT belajar apa ye? :)

fysal said...

ala blajar basic ajer..pengajar dari kolej komuniti Pasir salak..pergi ni kira betui2 nak cuti2 makan angin..makan free :D..seminar ni betui2 utk diorang yg buta it..fysal kat sini dah jadi mcm instructor plak

fysal said...

tolong mana2 kawan yg masih tak tahu nak guna ms office

TokNabe said...

mmg menawan tempat ni.cantik sangat. Tapi di mana ye tempatnya yang betul?

Masz said...

It’s not in Kedah. I’m in Kedah. Sg Jagong is nothing like the picture. It’s actually a picture of national park of Croatia.

 
Copyright @ 2009 In My Life: Sg. Jagong, Kedah | Design By: iEn | Best Resolution: 1024x768px | Best View: Best View: Firefox | Top