sentuhan Missziera

| Date: 2009/06/02 |
Photobucket

H
asil dari missziera yang cantik dengan menggunakan adobe photoshop CS3..kalau seni fotografinya takde..gambar ni memang original di ambil dari tangan aku menggunakan kamera compact kepunyaan aku

terima kasih kepada missziera yang sudi mengeditkan foto dari kamera aku untuk di cantikkan lagi hasilnya seperti ini....impressif jugak hasilnya..cam guna dslr plak :D

7 comments:

♥ ieRa♥ said...

tq...tp iqah memang comei pun..=)

fysal said...

terima kasih jugak buat iera..melihat sentuhanmu membuatkan diriku jatuh hati dengan karya senimu :D

♥ ieRa♥ said...

ape lagi? join la flickr..haha..dh pndai shot..pkai compact pun boleh..adjust setting sket2..banyakkn try n error..=)

Cik Zahora said...

comelnya supergirl ini..

fysal said...

nak join..tu mmg nak join..tapi ada rase kerdilla diri ini disebabkan rase terkondem dengan satu team photog yang kononnya rase diorang tu dewa dalam dunia fotografi ni..mmg diakui team diorang hebat2..masa tupun fysal baru aje belajar..tapi disebabkan itu maleh lagi nak pikior pasal semua ini

♥ ieRa♥ said...

ooo..xpe..sume org mule dari bawah..insyaallah..blaja sdikit demi sdikit..sy pn xbape reti..aritu blaja ngn classmate je pasal setting2 camera n shoot sket2..pastu byk wat try n error..then, baru rase puas ati pas try byk kali..FROM ZERO TO HERO..!! anggap je ape yg dorang ckp tu sbagai cabaran..semua org bleh bjaye kn..nk atau xnk je..=)

chii said...

alala..comeynye adik iqah..pandai eh dia bergaya..eheh

 
Copyright @ 2009 In My Life: sentuhan Missziera | Design By: iEn | Best Resolution: 1024x768px | Best View: Best View: Firefox | Top