Certia Awal Bulan

| Date: 2007/12/03 |
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Hujung minggu yang lalu aku tidak ke mana-mana, dua hari dua malam aku asyik sibuk menyiapkan laporan reten itu, laporan reten ini, staistik kes itu, staistik kes ini, pendek kata, selagi tak siap home work aku tu, selagi tulah aku rasa tak merdeka, semua reten ni nak kena serah ke Pej sebelum 5 hb.biasalah dah masuk bulan disember, segala laporan dalam november aku kena siapkan segera....inilah pengalaman dan rutin AMO yang bertugas di klinik, kebanyakkan kerja nak kena tanggung sorang-sorang, udah itu, tanggungjawab banyak nak kena buat..balik rumah pun masih banyak lagi kerja di Klinik yang nak kena siapkan....

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Ini juga sebahagian dari Program yang aku rancangkan setiap minggu, Alhamdulillah hasilnya nampak memberangsangkan..Program Senamrobik untuk pesakit DM ini diadakan pada setiap hari Khamis jam 7.45 pagi, Tapi program Senamrobik ini tidak terbuka kepada pesakit DM ajer, ianya terbuka kepada sesiapa sahaja yang berminat untuk menjayakan Program yang dianjurkan oleh Klinik Kami :D

1 comments:

ellie said...

waaahh..best la dapat bersenamrobik macam ni..bagus la fysal, ada program macam ni

 
Copyright @ 2009 In My Life: Certia Awal Bulan | Design By: iEn | Best Resolution: 1024x768px | Best View: Best View: Firefox | Top