Di Hari Kedua...

| Date: 2009/06/29 |
Photobucket

M
elihat tapak perkhemahan dari permandangan atas pada awal pagi..

Photobucket
operasi mengutip buah durian di awal pagi..untuk pengetahuan...mengutip buah durian dan menikmati hasilnya di sini termasuk di dalam pakej..

Photobucket
boleh tahan banyaknye...tapi dengan syarat buah ini tidak dibenarkan di bawa pulang..boleh di makan di dalam kawasan resort aje..

Photobucket
tak best kalau tak di makan bersama pulut + santan + sedikit gula = pulut durian..

Photobucket
membuat persiapan makan tengah hari pulak..

Photobucket
acara seterusnya..sukaneka..

Photobucket
acara mula..mencari gula-gula menggunakan mulut di dalam tepung..

Photobucket
acara ni dimenangi oleh kumpulan 3..kumpulan aku ni..

Photobucket

acara ke dua..bawa bola pingpong menggunakan sudu di atas permukaan air..

Photobucket
meriah juga acara ni..

Photobucket
acara kedua ini juga dimenangi oleh team aku...sedang meraikan kemenangan dalam acara ke dua

Photobucket

acara ke-3, menyambut belon yang berisi air melepasi ketinggian titi Gantung..hmm..acara ni kami kalah..belon kami pecah dulu..pecah belon di kira out..

Photobucket
acara terakhir..bermain bowling belon..hehe..kemenangan tetap berpihak kepada kumpulan kami jugak dalam acara ini..

Photobucket
dah selesai semuanya..masa untuk bersiap pulang..mengambil gambar khemahku sebelum di robohkan..

Photobucket
ikan yang diperolehi oleh YDP Mantap..dua ekor ikan keli besar..

Photobucket
menerima hamper untuk kumpulan juara..terima kasih dan taniah untuk diri sendiri buat kumpulan kita..

Photobucket
sempat posing sambil memegang buah durian yang masih tergantung di pokok..

Photobucket

bergambar kenangan-kenangan di camp site sebelum pulang..

kesimpulannya..aku memang enjoy dengan korang semua..insyaAllah..ada masa lain kali kita berjumpa lagi..terima kasih kepada Paktam & Kak chik serta YDP abg Pon atas usaha gigih mereka bagi menjayakan program kali ini...begitu juga kepada sahabat-sahabat MANTAP yang turut menjayakan program ini..usaha murni kalian adalah amat aku hargai...

1 comments:

*shay* said...

terliur tengok buah durin tu...

 
Copyright @ 2009 In My Life: Di Hari Kedua... | Design By: iEn | Best Resolution: 1024x768px | Best View: Best View: Firefox | Top